Johtavat rakennusteollisuuden pintamateriaalien toimittajat verkostoituvat – Onetone-verkosto vastaa sisustusten sävyjenhallinnan haasteisiin.

Lokakuun 1. päivä lanseerattava verkosto ratkaisee rakennusteollisuuden sisäpintojen sävyjenhallintaongelman. Onetone-verkoston toimittaessa sisäpintojen tuotteet, toteutuvat ne yhdenmukaisen sävymaailman mukaisesti pinnoitettuina tai maalattuina.

“Tunnistimme rakennusteollisuudessa toistuvan haasteen, yhdenmukaisen sävymaailman toteutumisen. Useiden alihankkijoiden projekteissa värit ja sävyt eivät välttämättä toistu samanlaisina eri valmistajien tuotteissa. Kasasimme porukan ja lähdimme ratkaisemaan yhdessä tätä ongelmaa“, kertoo toimitusjohtaja Tapio Kemi Profil-Lista Oy:stä, joka on mukana verkostossa.

Tuloksena syntynyt kumppaniverkosto on yhteistyössä yhdenmukaistanut käyttämänsä pintamateriaalit, jolloin sävyvirheiltä vältytään. Tämä helpottaa sekä suunnittelijan työtä että rakentajien hankintoja.

“Suunnittelijalle Onetone tuo varmuuden siitä, että suunnitelmat toteutuvat niin kuin ne on ajateltu. Meidän työmme myös helpottuu ja nopeutuu kun erilaisia värimalleja ei tarvitse monia kertoja hyväksyä, mutta asiakashan tässä on lopullinen voittaja, hän saa laadukkaamman lopputuloksen”, kommentoi asiaa sisustusarkkitehti Asta Granberg Promakers Oy:stä.

Rakentajille Onetone tuo helpotusta projekteihin, sisäpintojen tuotteet voi nyt hankkia keskitetysti. Onetone-verkosto voi ottaa hoitaakseen kokonaisten projektien sisustustuotteiden tuotannon.

“Haluamme yhdessä viedä suomalaisen rakentamisen laadun uudelle tasolle. Enää ei rakentajan tarvitse tinkiä edes yksityiskohdista ja niistähän laatu lopulta syntyy. Tarkoituksemme on myös kasvattaa verkostoa uusilla yrityksillä, jolloin saamme palvelusta entistä kattavamman”, sanoo Mika Pentikäinen HSL-Groupista.

Onetone-verkoston muodostavat:
HSL-Group Oy (Järjestelmäväliseinät)
Jeld-Wen Oy (Väliovet)
Profil-Lista Oy (Listat ja profiilit)
Puucomp Oy (Seinä- ja kattolevyt & sälekatot)
FP-tuotteet Oy (Taiteovet ja murtosuojatuotteet)

LISÄTIETOA:
Kari Poikulainen, Onetone, + 358 45 874 0440, kari.poikulainen@onetone.fi, www.onetone.fi
Mika Pentikäinen, HSL Group, +358 40 821 5434, mika.pentikainen@hslgroup.fi