Menestyksemme salaisuus

HSL Group Oy on mukana sadoissa rakennuskohteissa ympäri Suomen. Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä. Se rakentuu näistä tekijöistä.

Ajattelemme isommin
Laaja järjestelmäväliseinien valikoima on toimitamme selkäranka. Kanssamme voit olla varma siitä, että tuote vastaa tarvettasi. Ajattelemme asiaa kuitenkin isommin, kokonaispalveluna. Kokonaispalvelu tarkoittaa, että seinien lisäksi saat HSL Groupista kumppanin, jonka asiantuntijuus on käytettävissä niin suunnittelussa, asennuksessa, ylläpidossa kuin muutostöissä kohteen koko elinkaaren ajan. Vastaavaa kokonaispalvelua et saa muualta.

Heinola, Suomi – Finland
Kaikki HSL-järjestelmäväliseinät ovat kotimaista suunnittelua ja me myös valmistamme seinämme Suomessa, Heinolassa. Koko tuotantoketjuamme ohjaavat periaatteet ovat laatu, ajoitus ja täsmällisyys. Seinät tuomme työkohteeseen, kun lattiapinnat ovat valmiita ja tilan luovutamme avaimet käteen periaatteella asiakkaalle. Ammattiylpeyteemme kuuluu myös ympäristöstä huolehtiminen ja noudatamme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita.

Palvelemme paremmin?
Hyvää palvelu on vaikea kuvailla, mutta helppo tunnistaa. Vahva asemamme markkinoilla ei selity yksin erinomaisilla tuotteilla tai kovalla myyntityöllä. Itse uskomme hyvään, henkilökohtaiseen palveluun ja haluamme tarjota asiakkaillemme kumppanuuden jota ei haluta vaihtaa toiseen. Oikeat tahot kertomaan saamaastaan palvelusta ovat asiakkaamme. Lue heidän mielipiteitään meistä etusivun linkeistä.

Tervetuloa HSL Groupin asiakkaaksi!

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.