Kyocera Espoo neuvottelutila

HSL_Group_neuvottelutila_kyocera_Espoo

Kun yrityksen nykyisiin toimitiloihin halutaan luoda uusia rauhallisia työtiloja yksilö- ja ryhmätyöskentelyn tarpeisiin, modulirakenteiset minitilat ovat tähän oivallinen ratkaisu. Toimiston olemassa olevat rakenteet ja talotekniikka voidaan jättää ennalleen, jolloin toteutus on nopea ja pölytön. Ja tarvittaessa tila voidaan myöhemmin myös siirtää toiseen paikkaan.

Moderni neuvottelutila perinteiseen avokonttoriin

Espoon Tietotiellä sijaitsevaan Kyoceran avotoimistoon luotiin tyylikäs ja nykyaikainen neuvottelutila HSL Groupin minitilaratkaisuilla. Moduulirakenteisessa tilassa yksi seinistä on kokonaan lasia ja loput kolme on umpirakenteisia. Lasiseinä tuo tilaan avaruutta ja luonnonvaloa, ja muut seinät mahdollistavat kiinnityspisteet mm. valaistukselle ja suurelle esitys- ja videoneuvottelunäytölle.

Tila toteutettiin asiakkaan toivomilla ominaisuuksilla ja asiakkaan antamien mittojen mukaan. Kokouspöydän äärestä löytyykin nyt tilaa jopa 7 henkilölle. Tilasta löytyy luonnollisesti data ja sähkönsyöttö sekä itsenäinen valaistus ja ilmanvaihto.

Neuvottelutilan kaikki rakenteet on äänieristettyjä, joten työrauha sekä tilassa käytyjen keskusteluiden yksityisyys on taattu. Tilan asianmukaisesta akustiikasta huolehdittiin jo toteutusvaiheessa katon ja seinien akustiikkalevyillä sekä lattiamatolla. Hyvän akustiikan, valaistuksen ja ilmanvaihdon ansiosta tilassa työskentely on miellyttävää useankin henkilön ryhmissä.

Neuvottelutila toimitettiin asiakkaalle “avaimet käteen” pakettina lopulliseen asennukseen asti. HSL Groupin ammattiasentajat vastaavat minitilan rakenteiden ylläpidosta ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan.