LähiTapiola elämänturvatoimisto Tampere

HSL Group liukulasiovet

LähiTapiola muuntuu vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi, jonka tavoitteena on pysyä ihmisen mukana syntymättömästä lapsesta aina ihmisiän loppuun saakka. Strategiauudistuksen myötä uudistettiin myös Tampereella toimivan LähiTapiola Vellamon pääkonttori ja uusi elämänturvatoimisto avattiin osoitteeseen Aleksanterinkatu 10.

Elämänturvatoimisto tarjoaa yhden katon alta erilaisia ennakointi-, turvallisuus- sekä hyvinvointiratkaisuja, joiden avulla suomalaisten arjesta tulee entistä turvallisempaa, taloudellisesti menestyksekkäämpää ja terveempää. Uusien tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakaskokemukseen ja työhyvinvointiin. Lopputuloksena syntyivät modernit ja erittäin tyylikkäät tilat. Kohteen sisärakenteissa käytettiin paljon järjestelmäväliseiniä muuntojoustavuuden takaamiseksi.

HSL Group toimitti elämänturvatoimistoon kotimaiset alumiinilasiseinäjärjestelmät sähköpielineen ja liukulasiovineen. Kaikki järjestelmäseinät ja liukulasit valmistettiin Suomessa asiakkaan tiloihin räätälöitynä kokonaisuutena. Alumiinilasiseiniä hyödynnettiin toimistotiloissa, neuvottelutiloissa sekä asiakaskohtaamisiin varatuissa tiloissa.

Tyylikkäillä tummaksi sävytetyillä alumiinilasiseinilla ja niihin liitetyillä liukulasiovilla tiloihin saatiin modernia design-ilmettä ja esteetön valon kulku tilasta toiseen. Lasiseinien ja liukulasiovien hyvä ääneneristävyys takaa työrauhan ja asiakasneuvotteluiden yksityisyyden. HSL Groupin ammattilaiset vastaavat seinien ja ovien ylläpito- ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan.