Lahti Aqua uusi pääkonttori

K-Kampus Helsinki

Avokonttori vaihtui työrauhaa tuoviin lasiseiniin

 

Lahti Aquan pääkonttori muutti uudistettuihin toimitiloihin ja samalla uudistui myös työtilojen järjestely. Aiempi avokonttori vaihtui tyylikkäillä kotimaisilla lasiseinillä varustettuun toimistoon, jossa avoin ja valoisa tunnelma tarjoaa myös mahdollisuuden rauhaa ja yksityisyyttä vaativaan työskentelyyn.

Uudet tilaratkaisut toteutettiin HSL Groupin ääntä eristävillä puulasiseinillä sekä niihin liitetyillä puukarmein varustetuilla liukulasiovilla. Seinät ja liukulasiovet valmistettiin Suomessa asiakkaan tiloihin räätälöitynä kokonaisuutena. Pintamateriaaliksi valikoitui asiakkaan suunnitelmien mukainen ajaton koivuviilu.

Leveät yläpyörästöllä varustetut liukulasiovet mahdollistavat kynnyksettömät avarat kulkuaukot ja yhtenäisen tilan tuntua kokonaisuuteen, mutta tarvittaessa yksittäiset tilat saa kuitenkin nopeasti suljettua. Lasiseinien ääneneristävyys on valitusta lasista riippuen Rw31-39dB ja liukulasiovissa Rw31dB. Tämä takaa tarvittavan työrauhan ja neuvotteluiden yksityisyyden.

Asiakas oli lopputulokseen tyytyväinen. Muuntojoustavien ratkaisujen johdosta tilojen muuntelu tulevaisuuden tarpeiden mukaan on helppoa ja pölytöntä. HSL Groupin ammattilaiset vastaavat seinien ja ovien ylläpito- ja muutostöistä kohteen koko elinkaaren ajan.

Katso kohteen esittelyvideo alta.