Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus siirtoseinät

HSL Group HUFCOR 100K siirtoseinä

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) tuottaa talous- ja henkilöstöpalveluja valtionhallinnon virastoille, laitoksille ja rahastoille sekä n. 70 000 yksittäiselle palkansaajalle. Helsingin Pasilassa sijaitseviin tiloihin haluttiin tilanjakoratkaisu, jolla suurempi yhtenäinen tila voidaan jakaa pienempiin osiin nopeasti ja helposti.

Toivottu tilanjakoratkaisu toteutettiin HSL Groupin toimesta umpirakenteisilla HUFCOR 100K massiivisiirtoseinillä. Tilaajan  toiveiden mukaisesti HSL Group toteutti koko siirtoseinärakenteen lattiasta holviin saakka, sisältäen myös seinien otsarakenteet käyttövalmiiksi viimeisteltynä. Seinän pintamateriaaliksi valittiin näyttävä ja ajaton tammiviilupinta. Seinäelementtejä kiertää tyylikäs alumiinilista, joka suojaa seinän pintamateriaalia iskuilta.

Kohteeseen asennetut siirtoseinät liikkuvat otsarakenteeseen integroiduilla kiskoilla, joiden avulla seinäelementit ovat helposti ja nopeasti siirrettävissä tilanjakajiksi. Seinien kannakointi ei edellytä erillisiä kiskoja tai muita rakenteita lattiaan jolloin lattiapinta säilyy yhtenäisenä. Laadukkaat kuulalaakeritelat ja tyylikkäät alumiinikiskot takaavat siirtoseinien kevyen liikuteltavuuden.

Sähköisesti tiivistyvät elementit

HUFCOR -siirtoseinien Quick-Set -tiivistysjärjestelmä on ylivoimaisesti nopein ja helpoin tapa luoda ääntä eristävä tiloja siirtoseinillä. Tähän kohteeseen asennetut siirtoseinät tiivistyvät paikoilleen helposti ja nopeasti vain yhtä avainta kääntämällä. Seinäelementteihin integroitu sähköinen mekanismi tiivistää elementit tiukasti ympäröiviin rakenteisiin, mikä samalla lukitsee elementin tukevasti paikalleen. Rakenteen hyvä tiiveys takaa myös huippuluokan ääneneristävyyden, joka on kohteeseen asennetuissa massiivisiirtoseinissä Rw51dB.

HSL Groupin ammattiasentajat vastaavat kohteen siirtoseinien ylläpidosta ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan.

Tutustu oheiseen kohteen esittelyvideoon

HSL Group HUFCOR siirtoseinät Palkeet