Siltasaari toimistotilan siirtoseinät

HSLgroup siltasaari siirtoseinat lukitus

Helsingin keskustassa Siltasaaren toimistokorttelissa sijaitseviin tiloihin haluttiin tilanjakoratkaisu, jolla suurempia yhtenäisiä tiloja voidaan jakaa pienempiin osiin nopeasti ja helposti. Toivottu tilanjakoratkaisu toteutettiin umpirakenteisilla HUFCOR 100 massiivisiirtoseinillä. Seiniin valittiin arkkitehdin suunnitelmien mukainen vaalea pinta, joka tuo jaettuihin tiloihin valoisuutta.

Kohteen suunnittelijan toiveiden mukaisesti HSL Group toteutti koko siirtoseinärakenteen lattiasta holviin saakka, sisältäen myös seinien otsarakenteet käyttövalmiiksi viimeisteltynä. Tilaajan kannalta tällainen malli, jossa koko rakenteen toimitusvastuu on yhdellä taholla, on helppo ja selkeä.

Kohteeseen asennetut siirtoseinät liikkuvat otsarakenteeseen integroiduilla kiskoilla, joiden avulla seinäelementit ovat helposti ja nopeasti siirrettävissä tilanjakajiksi. Seinien kannakointi ei edellytä erillisiä kiskoja tai muita rakenteita lattiaan jolloin lattiapinta säilyy yhtenäisenä. Laadukkaat kuulalaakeritelat ja tyylikkäät alumiinikiskot takaavat siirtoseinien kevyen liikuteltavuuden.

Huippuluokan akustointiominaisuudet

HUFCOR -siirtoseinien Quick-Set -tiivistysjärjestelmä on ylivoimaisesti nopein ja helpoin tapa luoda ääntä eristävä tiloja siirtoseinillä. Siirtoseinät tiivistyvät paikoilleen helposti lukituskampea kääntämällä. Seinäelementti tiivistyy tiukasti ympäröiviin rakenteisiin mikä samalla lukitsee elementin tukevasti paikalleen.

Rakenteen hyvä tiiveys takaa myös huippuluokan ääneneristävyyden, joka on Siltasaareen asennetuissa HUFCOR 100 massiivisiirtoseinissä Rw57dB. Siirtoseiniin saadaan myös EI30 paloluokitus.

HSL Groupin ammattiasentajat vastaavat kohteen siirtoseinien ylläpidosta ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan.