Valimotie 17-19 toimitilat Helsinki

Valimotie 17-19 toimitilat Helsinki

Helsinkiin valimotielle valmistui hiljattain uudet toimitilat. Tavoitteena oli luoda työntekijöille viihtyisä työympäristö, josta löytyy avoimia yhteisiä työtiloja, erillisiä rauhalliseen yksilötyöskentelyyn soveltuvia tiloja sekä erikokoisia neuvotteluhuoneita. Tilojen tuli olla ilmeeltään rauhallisen tyylikkäät ja mahdollisimman valoisat.

HSL Group toteutti tiloihin toivotun mukaiset tilaratkaisut. Työhuoneet ja neuvottelutilat rakennettiin järjestelmäväliseinillä tulevan muuntojoustavuuden varmistamiseksi. Valon määrä maksimoitiin runsaalla lasien käytöllä. Seinien materiaaleiksi valikoituivat HSL:n puulasiseinät, joiden puitteet pinnoitettiin valkolakatulla tammiviilulla. Myös ovien sähköpielet, käytävien umpielementit, ovet ja listoitukset ovat pinnaltaan valkolakattua tammiviilua. Näin tiloille saavutettiin visuaalisesti yhteensopiva ja harmoninen yleisilme.

Riittävän yksityisyyden takaamiseksi järjestelmäseinät toimitettiin laseilla, joiden ääneneristävyys on 40 dB Rw. Yksityisyys ja työrauha viimeisteltiin ovilla, joiden ääneneristävyys on 42 dB Rw. Osaan tiloista asennettiin myös laminoituja murtosuojalaseja.

Tilojen muuntelu on tarpeen mukaan helppoa moduulirakenteisten järjestelmäväliseinien ansiosta.