Rakennuttajan ja omistajan näkökulma

HSL_auto-e1353586340246

Kohde Technopolis Ruoholahti

 

”Perusteet toimitilan menestykselle luodaan jo kohteen suunnitteluvaiheessa. Erinomainen esimerkki tästä on kesällä 2012 avaamamme Technopolis Ruoholahti. Rakennus suunniteltiin tarjoamaan tietointensiivisille yrityksille paras mahdollinen toimintaympäristö. Oman mielipiteeni ja erityisesti saamani asiakaspalautteen perusteella uskallan väittää onnistuneemme tämän tavoitteen saavuttamisessa jopa kiitettävästi.

Helposti saavutettava sijainti on luonnollisesti keskeinen toimitilan menestystekijä ja tämä pätee myös Technopolis Ruoholahteen. Uudelta kohteelta edellytetään aina myös modernia tekniikkaa ja käyttäjäystävällistä tilasuunnittelua. Technopolis Ruoholahdessa nämä vaatimukset näkyvät esimerkiksi tilojen helpossa muunneltavuudessa, esteettisessä viihtyvyydessä ja äänenhallinnassa.

Edellä kuvatut vaatimukset ohjaavat myös yhteistyökumppaniemme valintaa. Järjestelmäväliseinien osalta olemme tehneet jo kymmenen vuoden ajan yhteistyötä HSL Group Oy:n kanssa. Koen, että he ovat pystyneet vastaamaan asettamiimme haasteisiin niin tuote- kuin palvelutasolla. Esimerkkejä ovat muun muassa HSL-seinien jatkuvasti kehittyvä muuntojoustavuus, äänenerityskyky ja monipuoliset materiaalivaihtoehdot. Myös HSL-seinien elementtirakenne, tehtaan tuotantovalmius ja asennusnopeus ovat selkeitä kustannusetuja. Itse arvostan lisäksi HSL Groupin yrittäjähenkistä asennetta, joka näkyy niin asiakkaan aidossa kuuntelemisessa kuin innovaatiokyvyssäkin.

Toimitilojen toiminnallinen kehitys jatkuu voimakkaana. Tilojen entistä yksilöllisempi asiakaskohtainen räätälöinti ja mielenkiintoiset uudet materiaalit tulevat varmasti näkymään kaikissa meidän kohteissamme. Näiden haasteiden vastaamiseen odotan innovatiivia ratkaisuja myös yhteistyökumppaneiltamme.”

Technopolis Oy
Kari Kokkonen
Johtaja, Kiinteistötoiminnot

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.