FlexWall

HSL FlexWall – tapa tehdä tila

Ihminen tarvitsee oman tilan illuusion. Tiimi tarvitsee työskentelyrauhan. Yritys tarvitsee tilavariaatioita. Erinomainen tila inspiroi. Työn tekeminen on muuttunut, tilat eivät. Avokonttori ei toimi. Suljetut ovet estävät kommunikoinnin.

HSL FlexWall muuntautuu työn vaatimusten mukaan

Toisinaan haluat pitää ovet auki ja istua kuten avotoimistossa jossa kommunikaatio kulkee, toisinaan tarvitset oman tilan rauhalliseen työskentelyyn. FlexWall muuntautuu työtilanteen ja -tehtävän mukaan ja työn tekeminen tehostuu. Kiinteistön kehittäjälle FlexWall on pitkäikäinen ja muutokset kestävä investointi, suunnittelijalle moderni ja muunneltava paletti, ja rakennusliikkeelle se antaa modulaarista ja tuotteistettua design -lisäarvoa.

Tekniset tiedot ja materiaalit

FlexWall järjestelmässä kaikki lasiliukuovet menevät seinäpintojen sisään jolloin pinnat jäävät käytettäväksi. Seinäpinnat ovat whiteboard magnetic pintaa joten ne toimivat suoraan kirjoitus ja -kiinnitysalustana. Sähköt ja data integroidaan suoraan seinien sisään. Seinäpintojen ja lasien materiaalivaihtoehtoja on useita, ja värivaihtoehtoja vieläkin enemmän – teemme tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Meiltä saat luonnollisesti koko tilakokonaisuuden kattoa, valaistusta, lattiaa tai kalusteita unohtamatta.

FlexWall ratkaisu on nähtävissä showroomissamme Vallilan Akselissa, Lemuntie 3-5 Helsinki. Ota yhteyttä myyntiimme ja tule käymään!

Jätä yhteydenottopyyntö

    Yritys

    Yhteyshenkilö

    Sähköposti

    Puhelinnumero