HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.

HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia. Jokaisen tilan tulee vastata asiakkaamme tarpeita ja kuten hyvin tiedämme, tarpeet muuttuvat toisinaan hyvinkin nopeasti.

HSL Muutospalvelu sisältää HSL-väliseinäjärjestelmien käytön hallinnan kohteen koko elinkaaren ajan. Toiminnan avainsana on tehokkuus, niin ajassa kuin kustannuksissakin.

HSL Muutospalvelu räätälöidään toiveittesi mukaan ja saat sen niin uusiin kuin jo olemassa oleviin kohteisiin koosta riippumatta.

Lue lisää HSL Muutospalvelusta oheisesta asiakasesimerkistä ja ota yhteyttä myyntiimme!

Case Ilmarinen

Tällä kokemuksella voi varmastikin jo todeta, että onhan tässä muutama muutostyö tullut tehtyä. Tulin Ilmariseen töihin yli 40 vuotta sitten ja vuosien varrelle mahtuu lukuisia eri työtehtäviä. Nykyisin vastaan Ilmarisen pääkonttorissa muun muassa erilaisista tilojen hallintaan ja turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Toimitilat itsessään ovat kehittyneet ajan saatossa paljonkin, mutta yksi piirre pysyy: muutos. Kaikissa tiloissa tehdään ajoittain muutostöitä ja mitä isommasta kohteesta on kyse, sitä useammin tilanteet muuttuvat. Tyypillinen muutostyö voi saada alkunsa esimerkiksi organisaatimuutoksesta, yrityskaupoista tai luonnollisesti yrityksen muutosta pois tai sisään kiinteistöön. Tämä on tilanne myös täällä Ilmarisen rakennuksessa. Hieman karrikoiden voisi sanoa, että aina on joku seinä väärässä paikassa. Tai ehkä paremminkin, aina ollaan etsimässä tilaan toimivinta muotoa.

Ilman hyvää seinien muuntojoustavuutta tiukka aikataulu olisi muuttunut mahdottomaksi.

Muistelen, että jo 1970-luvun lopussa markkinoilla oli siirrettäviä seinäratkaisuja ja kenties jo silloin olen ollut tekemisissä HSL:n kanssa. Jatkuvassa muutoksessa mukana pysyminen edellyttää muuntojoustavia ratkaisuja, jollaisia HSL:n tuotteet ovatkin. Siirrettävyyden lisäksi edellytän käytetyiltä tuotteilta asennuksen nopeutta ja eri seinien keskinäistä yhteensopivuutta. Mielestäni näihinkin vaatimuksiin HSL:n seinät vastaavat varsin hyvin.

Hyvä esimerkki elävästä elämästä on kesän ja syksyn 2012 aikana tehty muutostyö, jossa saimme Ilmariseen uuden, koko kerroksen vuokranneen yrityksen. Tilojen suunnitteluvaiheen jälkeen muutostöihin oli aikaa vain muutama kuukausi. Ilman hyvää seinien muuntojoustavuutta tiukka aikataulu olisi muuttunut mahdottomaksi. Tiivis ja toimiva yhteistyö HSL:n kanssa oli omalta osaltaan varmistamassa aikataulussa pysymisen ja tyytyväisen uuden vuokralaisen.

Tuoteominaisuuksien lisäksi HSL:n puolesta puhuu rehellinen ja sujuva toimintatapa. Kysymyksiin saa aina suoran vastauksen ja myös palaute otetaan hyvin vastaan. Odotan, että HSL:n tuotekehitys jatkuu aktiivisena myös tulevaisuudessa esimerkiksi uusina akustisia ratkaisuina.

Hannu Karttunen
Tekninen asiantuntija
Ilmarinen

Kiinnostuitko?

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin toimitilaratkaisuja koskeviin kysymyksiisi.

Voit soittaa meille numeroon:
+358 10 277 6500

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@hslgroup.fi