HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.

Ovien vetimet käsitellään Fotonit®-valokatalyysipinnoitteella, jolla parannetaan kosketuspintojen turvallisuutta ja torjutaan vetimien kautta leviäviä taudinaiheuttajia asiakkaiden tiloissa. Täysin kemikaalittoman pinnoitteen avulla huolehditaan vetimien hygieniasta myös siivouskertojen välissä.

Fotonit-pinnoitekäsittely on mahdollista toteuttaa myös HSL Groupin aiemmin toimittamien vedinratkaisujen yhteyteen.

Satsaus pintahygieniaan tuo säästöjä sairauspoissaoloissa

Yli puolet infektioista leviää pintojen kautta, mikä tekee kosketuspintojen turvallisuudesta erittäin kriittisen tekijän tartuntatautien leviämistä tarkastellessa. Sen lisäksi, monet taudinaiheuttajat eivät poistu pinnoilta perinteisten puhdistusmenetelmien avulla. Pintojen desinfiointi on kallista, mutta desinfioimatta jättäminen tulee sairauspoissaolojen kautta vielä kalliimmaksi. Itsedesinfioituva Fotonit®-pinnoitus auttaa ratkaisemaan tämän ongelman.

Ovien kosketuspinnat eivät toimi enää tartuntatautien levittäjinä, sillä Fotonit®-valokatalyysipinnoite tarjoaa pitkäaikaisen, turvallisen ja kestävän suojan terveydelle. Satsaus vedinten pintahygieniaan tuo säästöjä sairauspoissaoloissa.

Ekologinen kemikaaliton ratkaisu

Itsedesinfioituvat ovien vetimet edistävät terveyttä sekä hyvinvointia, ja ovat myös ekologisia, koska ne tarjoavat puhtaampia kosketuspintoja ilman kemikaaleja, hyödyntäen nykyaikaista teknologiaa myrkkyjen sijaan.

Fotonit® pinnoituksen toiminta perustuu valon avulla käynnistyvään kemialliseen reaktioon, jossa vapautuvat happiradikaalit reagoivat vetimien pinnalla olevien mikrobien kanssa tuhoten ne. Pinnoitus tappaa yli 98 prosenttia yleisistä ja tutuista bakteereista ja viruksista, kuten korona- ja norovirukset sekä coli-, listeria- ja salmonellabakteerit. Pinnoituksen toimintaa on tutkittu vuosia ja se on täysin turvallinen ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntuntijoihimme ja kysy lisää.

Fotonit® pinnoitteen esite