HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.

Vastuu yhteisestä ympäristöstä

HSL Group Oy pyrkii minimoimaan toiminnastaan aiheutuvat ympäristövaikutukset ja kerromme niistä avoimesti eri sidosryhmillemme. Teemme yhteistyötä eri asiantuntijatahojen kanssa, jotta koko prosessimme tuotteiden suunnittelusta aina asennukseen asti toimisi mahdollisimman tehokkaasti. Mittaamme ja tutkimme päästöjämme ja hiilijalanjälkeämme jatkuvasti. Hyödynnämme tuloksia uusien, entistä puhtaampien prosessien kehittämiseksi.

Elinkaariajattelu on keskeinen koko palvelukonseptiamme. Valmistamme tuotteita, joiden materiaalivalinnat ja muunneltavuus edistävät tuotteiden pitkää käyttöikää. Näin vähennämme ympäristön kuormitusta, kun tuotteemme kestävät käyttöä kilpailijoitamme pidempään.

Vastuullisuus ulottuu myös kalusteidemme käyttäjien terveydestä huolehtimiseen – kaikki oviratkaisumme toimitetaan itsedesinfioituvilla vetimillä. Fotonit®-valokatalyysipinnoitus estävät tartuntatautien leviämistä ja sillä voidaan käsitellä myös vanhoja pintoja.

Huolehdimme myös, että HSL Groupin palveluksessa olevat henkilöt tiedostavat vastuunsa ympäristön huomioimisesta omissa työtehtävissään.

HSL Group päästöraportti

Olemme teettäneet yrityskohtaisen päästölaskennan vuodelle 2022 sekä tuotekohtaisen laskennan puukarmiselle lasielementille.

Nämä päästölaskennat on laskettu GHG Protocol Corporate Accounting and Reporting -standardin, Corporate Value Chain Accounting and Reporting -standardin sekä Product Life Cycle Accounting and Reporting -standardin mukaisesti. GHG Protokolla on kansainvälisesti laajimmin käytetty viitekehys hiilijalanjäljen laskemiseen ja sitä suositellaan sen kriteerien laajuuden ja kansainvälisen tunnustuksen vuoksi.

Päästöjen seurannan avulla voimme kehittää toimintaamme ja tuotteitamme niiden ympäristövaikutukset huomioiden.

Raporttiin voit tutustua tästä.

HSL seinäelementin elinkaariarvio

Olemme teettäneet VTT:llä vuonna 2012 HSL umpiseinäelementin elinkaariarvion joka antaa meille ja asiakkaillemme arvokasta tietoa tuotteen ympäristövaikutuksista. Elinkaariarviossa verrattiin myös elementtiseinää paikalla rakennettuun teräsrankaiseen kipsilevyseinään. Tulokset osoittavat että HSL:n elementtiseinän ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät jo ensimmäisestä seinän vaihtokerrasta lähtien.

Lue koko arvio tästä.