HUFCOR siirtoseinät

Siirtoseinillä nopeasti muunneltavia tiloja

Laadukkaat HUFCOR siirtoseinät soveltuvat kohteisiin, joissa tiloja halutaan voida jakaa nopeasti erilaisiin osiin. Tiloista saadaan monikäyttöisiä ja ne muuntuvat tarpeen mukaan suljetuiksi tai avoimiksi kokonaisuuksiksi.

Ääntä eristävillä siirtoseinillä jaat suuremman tilan nopeasti yksilö- ja tiimityöskentelyyn, kokouksiin ja koulutuksiin sopiviin häiriöttömiin osiin.

Siirtoseinien tyypillisiä käyttökohteita ovat hotellit ja kokouskeskukset, koulut ja päiväkodit, pankit ja vakuutusyhtiöt, ravintolat ja opiskelijakahvilat, toimistot ja kokoushuoneet, kuntosalit ja tanssikoulut, monitoimitalot ja auditoriot, koulutuskeskukset, ostoskeskukset, museot, kirjastot ja muut julkiset kohteet.

Huolto ja ylläpito

Siirtoseinät ovat liikkuvia rakenteita ja ne vaativat ajoittain huoltoa, jotta niiden toiminta ja käytettävyys pysyy moitteettomana. Kauttamme saat asiantuntevan huollon kaikille HUFCOR siirtoseinille. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

HUFCOR 100/100K massiivisiirtoseinä

HUFCOR siirtoseinät ovat vertaansa vailla erinomaisen laadun ja poikkeuksellisen helppokäyttöisyytensä johdosta. Quick-Set -tiivistysjärjestelmä on ylivoimaisesti nopein ja helpoin tapa luoda ääntä eristävä tiloja siirtoseinillä. Laadukkaat kuulalaakeritelat ja tyylikkäät alumiinikiskot takaavat siirtoseinien kevyen liikuteltavuuden.

HUFCOR 100/100K umpimallisiin siirtoseiniin löytyy laaja valikoima erilaisia pintamateriaaleja, joten saat seinille juuri haluamasi kaltaisen ilmeen. Nämä siirtoseinät ovat mm. johtavien hotelliketjujen valinta, ja niitä löytyy yli 6000 hotellista ympäri maailman.

Ääneneristävyys on 57dB Rwp ja mallin 100 siirtoseinillä on EI30 paloluokitus.

HUFCOR Movista – ääntä eristävää läpinäkyvyyttä

Tyylikkäillä ja ääntä eristävillä lasisiirtoseinillä teet näyttäviä ja valoisia tiloja. Kapeat alumiiniprofiilit voit tilata sopivan sävyisinä ja lasit voidaan halutessasi varustaa integroiduilla sälekaihtimilla.

Movista-siirtoseinät saat myös sähköisesti paikoilleen lukittuvina. Siirrät vain seinät haluttuun paikkaan ja lukitset ne avainta kääntämällä paikoilleen. Samalla seinien ylä ja alareunat tiivistyvät ääntä eristäviksi. Lasiseinien ääneneristävyys on 47dB Rwp.

Voit yhdistää lasi- ja umpiseiniä sekä ovielementtejä ja luoda juuri haluamasi kaltaisen siirrettävän seinäkokonaisuuden.

HUFCOR G3000 – Täyslasiset siirtoseinät

Täyslasiset siirtoseinät sopivat yksityisten tilojen lisäksi erittäin hyvin esimerkiksi myymälöiden, kahviloiden, pankkikonttorien ja julkisten tilojen lasiseiniksi. Lasien kapeat alumiiniprofiilit tukevat lasiruutuja turvallisesti neljällä piilotetulla pultilla ja suojaavat laseja kolhuilta.

Siirrettävillä lasiseinillä luot tiloista valoisia ja avaria. Voit esitellä tuotteesi ja palvelusi seinän läpi ja houkutella asiakkaat sisään liikkeeseesi. Lasit voivat olla karkaistuja tai laminoituja, kirkkaita, huurrettuja tai maalattuja. Lasioviksi voit valita kiinteät, itsestään sulkeutuvat tai siirrettävät 360 ° pariovet.

Esitteet

HUFCOR siirtoseinämalliston esite
HUFCOR siirtoseinät tekniset detaljit
Pintamateriaalit ja viimeistely
Puuviilupinnoitteet
Antibakteeriset materiaalit
Desinfioiva antibakteerinen pintakäsittely

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  HUFCOR siirtoseinien esittelyvideot

  HUFCOR siirtoseinien esittely

  HUFCOR siirtoseinien esittely

  Tapahtumatilojen siirtoseinät

  Tapahtumatilojen siirtoseinät

  Koulujen ja oppilaitosten siirtoseinät

  Koulujen ja oppilaitosten siirtoseinät

  Siirtoseinien antimikrobiset materiaalit

  Antimikrobiset materiaalit

  Siirtoseinät hotelleihin

  Siirtoseinät hotelli

  Toimistotilojen siirtoseinät

  Toimistotilojen siirtoseinät

  Siirtoseinien paikalleen lukitseminen

  Manuaalisesti paikoilleen lukittavan siirtoseinän esittely