Alumiinilasiovet

Liukulasiovet ja kääntölasiovet alumiinikehyksillä

HSL Groupin valmistamat alumiinirunkoiset liukulasiovet ja kääntöovet ovat varma valinta, kun haluat kestävät, modernit ja hyvin ääntä eristävät ovet esimerkiksi järjestelmälasiseinien yhteyteen. Samoja ovia hyödynnetään myös mm. HSL Groupin puhelinhuoneissa ja erillisissä neuvottelutiloissa.

Korkealuokkainen työn laatu, erittäin tarkka mitoitus ja kestävät mekanismit takaavat ovien tyylikkään ulkoasun ja kevyen käytettävyyden, myös vuosien kuluttua.

Ovet kohteen mukaan räätälöityinä

Alumiinilasiovet suunnitellaan ja valmistetaan asennuskohteen mukaan räätälöityinä tuotteina, jolloin saat aina kohteesi suunnitelmiin ja tarpeisiin täydellisesti sopivat ovet.

Ovien pintakäsittely

Alumiinilaskiovien alumiiniprofiilit on saatavana luonnonväriin anodisoituna tai jauhepolttomaalattuna RAL-värikartan mukaisesti.

Alumiiniprofiilit on saatavana myös Decoral-käsiteltyinä, jossa profiili jauhepolttomaalataan RAL-värikartan mukaisesti ja pinnoitetaan puunsyykuvioinnilla. Valikoimassa on useita eri puunsävyjä.

Ääneneristävyys

Liukuovivaihtoehdoille löytyvät testatut rakenteet arvoille Rw33dB ja Rw37dB.
Kääntöoville löytyvät testatut rakenteet arvoille Rw38dB ja Rw41dB.

Lasit valitaan aina projektin vaatimusten mukaan.

Automaattinen avauskoneisto

Liukulasiovet saat myös sähköisesti ohjatulla automaattisella avauskoneistolla. Saat oven avautumaan esimerkiksi liiketunnistuksen, kulkutunnisteen tai avauspainikkeen avulla. Automaattisen avauskoneiston voi liittää lähtökohtaisesti kaikkiin HSL:n valmistamiin alumiiniliukulasioviin

Asennus

Kuten kaikki HSL Groupin tuotteet, myös alumiinilasiovet toimitetaan kohteeseen juuri ajallaan ja asennetaan paikoilleen oman ammattitaitoisen asennusryhmän toimesta.

Ovien huolto

Ovien säännöllinen ylläpitohuolto varmistaa ovien arvokkaan ja moitteettoman toiminnan. Asiakkaan kanssa voidaan solmia erillinen huoltosopimus, jolloin HSL Groupin ammattilaiset vastaavat ovien ylläpitotöistä tarvittaessa kohteen koko elinkaaren ajan.

Tuotenimi ja takuu

HSL ALU kääntöovi
HSL ALU liukuovi

Takuuaika 2 vuotta

Esitteet

Kääntölasiovet
Liukulasiovet puun ilmeellä

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.