Älylasiseinät

Vaikuttava ja käytännöllinen älylasi

Varustamalla tilasi HSL älylasiseinillä luot valoisia ja käytännöllisiä tiloja, joiden kaikki lasiseinät voit tarpeen mukaan himmentää tai kirkastaa yhdellä napin painalluksella. Sähköisesti himmentyvä älylasi on huomattavasti tyylikkäämpi, käytännöllisempi ja myös edullisempi kuin perinteinen kahden lasin väliin integroitu sälekaihdin. Vaikuttava ratkaisu jää myös tilassa vierailleen mieleen.

Älylaseinä pysäyttää tehokkaasti auringon säteilyä ja takaa halutut sisäolosuhteet vuodenajasta riippumatta. Laminoitu lasi lisää myös turvallisuutta iskunkestävän rakenteensa johdosta.

Elementit mittojen mukaan

Älylasiseinät valmistetaan toiveittesi kokoisina ja muotoisina järjestelmäseinäelementteinä. Myös jaotukset saat juuri sellaisena kuin tarvitset älylasin maksimimitat (1800mm x 4000mm) huomioiden. Elementit on helppo asentaa ja vaivaton siirtää tilatarpeiden muuttuessa.

Puu tai alumiiniprofiilit

Älylasit toimitetaan asiakkaan toiveen mukaan joko puu tai alumiiniprofiileilla. Lasielementtien väliset pystysaumat voidaan toteutaa myös ilman pystyprofiileja, jolloin voit luoda pitkiä yhtenäisiä lasipintoja.

Puuprofiilit voidaan pintakäsitellä viilulla, maalaamalla, lakalla tai petsaamalla asiakkaan suunnitelmien mukaan. Alumiiniprofiili on saatavana luonnonväriin anodisoituna tai jauhepolttomaalattuna RAL-värikartan mukaisesti. Yhteensopivalla pintakäsittelyllä älylasiseinät saadaan sovitettua saumattomasti tilan muuhun visuaaliseen ilmeeseen.

Ovet

Älylasiseinien yhteyteen asennetaan tarpeen mukaan joko liukuovet tai kääntöovet. Myös ovet ja ovien sähköpielet pintakäsitellään kokonaisuuteen sopivaksi.

Ääneneristävyys

Älylasiseinien ääneneristävyyskyky räätälöidään aina kohteen vaatimusten mukaan. Esimerkiksi 14mm kokonaislasivahvuudella saavutettaan useimpiin kohteisiin riittävä Rw38dB ääneneristävyys.

Virrankulutus

Turvallinen 48 voltin sähköjärjestelmä, virrankulutus lasin toiminta aktivoituna 5w / m2.

Asennus

Kuten kaikki HSL-järjestelmäväliseinät, myös HSL-älylasiseinät toimitetaan juuri ajallaan ja asennetaan avaimet käteen -periaatteella. Asennus tehdään valmiin lattian päälle tehtaalla valmiiksi kootuista elementeistä. Asennus voidaan tehdä myös seinäkeratkaisuna, jolloin seinät jäävät ylhäältä avonaisiksi.

Tuotenimi ja takuu

HSL DIM
Takuuaika 2 vuotta

HSL Group älylasiseinät

HSL Group älylasiratkaisut

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.