Otsaelementit

Merkittävä etu arkkitehdeille ja rakentajille

HSL-otsaelementit nopeuttavat merkittävästi sekä suunnittelutyötä että kohteen rakentamista. Asennusvalmiisiin otsaelementteihin voidaan kiinnittää alapuoliset seinärakenteet kuten umpiseinät, lasiseinät, ovet ja sähköpielet.

Merkittävä etu on myös LVI- ja sähköläpivientien tehtaalla tehdyt mittatarkat rei´itykset. Tämä paitsi nopeuttaa LVIS töitä, myös vähentää siivoustarvetta kohteessa. Otsaelementit on helppo integroida osaksi LVIS –yhteiskannakointijärjestelmää.

Tekniset tiedot

HSL otsaelementtien rakenne on sama kuin HSL umpielementtiseinissä: runko on kertopuuta jonka sisällä on vuorivillaeriste, ja rakenteen päällä on rakennuslevy molemmin puolin. Elementtien tarkat detaljit löydät osasta Ladattavat materiaalit.

Vakio-otsan leveys 92 mm
Holkkiotsan leveys 117 mm
Tuplaseinän otsan leveys 142 mm

Asennus

Kuten kaikki HSL-järjestelmäväliseinät, myös HSL-otsaelementit toimitetaan juuri ajallaan ja asennetaan avaimet käteen -periaatteella. Asennus tapahtuu laittamalla kattoon ensin juoksut oikeille kohdille, minkä jälkeen otsaelementit nostetaan paikalleen ja kiinnitetään. Jos kohteessa on käytössä LVIS yhteiskannakointijärjestelmä, se asennetaan yleensä ennen otsia.

Tuotenimi ja takuu

HSL Otsa
Takuuaika 2 vuotta

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.