Puusisäikkunat

Puusisäikkunat mittatilaustyönä

Toimitamme puusisäikkunat projektikohtaisten mittojen mukaan valmistettuina. Voit valita ikkunan muodoksi perinteisen neliön tai suorakaiteen, mutta myös muut muodot kuten persoonalliset pyöreät sisäikkunat ovat mahdollisia. Puusisäikkunat voidaan toteuttaa kiinteinä tai avattavina versiona ja varustaa tarpeen mukaan esimerkiksi sälekaihtimilla.

Lasit kohteen vaatimusten mukaan

Puusisäikkunoiden lasit valitaan kohteen halutun ääneneristävyyden ja muiden vaatimusten mukaan. Voit valita esimerkiksi kirkkaan, sävytetyn tai mattapintaisen lasin, tai näyttävän ja helppokäyttöisen sähköisesti himmentyvän älylasin.

Valmistamme puusisäikkunoita myös erityisen vaativiin kohteisiin, esimerkiksi röntgenlasit terveydenhuollon tutkimushuoneiden yhteyteen.

Mittatarkka toteutus

HSL puusisäikkunoiden leveydet ja korkeudet voidaan mitoittaa tarkasti toiveesi mukaan. Puusisäikkunoiden karmit valmistetaan tavallisesti 30×92 mm kokoisesta MDF-, puu- tai vaneriprofiilista tai erikoistoiveittesi mukaan. Profiili voi olla maalattu tai esimerkiksi pinnoitettu viilulla.

Tekniset tiedot

Sisäikkunaelementit tehdään aina asiakkaan suunnitelmien mukaan.

Profiili esimerkiksi 30×92, 30×120 ja projektikohtaiset dimensiot
Lasin asennus profiilin uraan tai puu / alumiinilistalla
Ääneneristävyys lasityypin mukaan
Mitattu ääneneristävyys kiinteän ja avattavan ikkunan yhdistelmällä Rw55dB

Asennus

Kuten kaikki HSL Groupin tuotteet, myös HSL puusisäikkunat toimitetaan juuri ajallaan ja asennetaan avaimet käteen -periaatteella. Asennus tehdään valmiisiin valoaukkoihin, jolloin tila on käyttövalmis ja kalustettavissa heti asennuksen jälkeen.

Tuotenimi ja takuu

HSL PLS
Takuuaika 2 vuotta

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.