HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.

Avokonttorista moderni monitilatoimisto

Avoimessa toimistotilassa kommunikointi muiden työntekijöiden kanssa on helppoa. Tämä tapahtuu kuitenkin usein työrauhan kustannuksella, ja monet avokonttoreissa työskentelevät kokevatkin ympäristön hälinän nostavan stressitasoa ja vaikeuttavan tehokasta työskentelyä. Lisäksi avoimeen tilaa tiivisti sijoitetut työpisteet edistävät myös tautien helpompaa leviämistä työyhteisöissä.

Mitä vaativampi työtehtävä on kyseessä, sitä enemmän tarvitaan rauhaa työhön keskittymiseen. Työrauhan tarjoaminen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omaa kiinteää työhuonetta jokaiselle. Sen sijaan olisi hyvä voida tarjota erilaisia tiloja, joista työntekijät voivat valita itselleen sopivan kulloisenkin tarpeen mukaan.

Monitilatoimisto

Etätyön osuus työskentelystä lisääntyy jatkuvasti jolloin kaikki eivät ole enää yhtä aikaa toimistoilla. Tällöin voi olla järkevää muuntaa tilat tehokkaasti erilaisia työtehtäviä tukeviin, yhteiskäytössä oleviin osiin.

Jos omat kiinteät työhuoneet eivät ole tarpeen, voi omille tavaroille olla kullakin oma säilytystila josta ne noudetaan töihin tultaessa. Varsinainen työskentelytila valitaan kulloisenkin päivän ohjelman mukaan ja tilanteen mukaan.

Monitilatoimistoissa on tyypillisesti sopivia tiloja rauhalliseen yksilötyöskentelyyn ja yksityisiin puheluihin, kahdenkeskisiin keskusteluihin sekä pienellä tai suuremmalla joukolla tapahtuviin tiimipalavereihin ja neuvotteluihin.

Järjestele uudelleen minitilaratkaisuilla

Avoimeen tilaan voidaan helposti toteuttaa uusia erillisiä tiloja tähän tarkoitukseen kehitetyillä itsenäisillä minitilaratkaisuilla. Minitilat varustellaan valmiiksi asiakkaan toiveiden mukaan, ja kukin tila on varustettu itsenäisellä ilmanvaihdolla. Vaihtoehtoisesti ne voidaan myös liittää talon omaan ilmanvaihtojärjestelmään, jolloin tiloihin tulee raitis sisäilma suoraan ulkoa.

Minitilaratkaisuilla voidaan toteuttaa eri tarpeisiin sopivia tiloja. Vetäytymistilat soveltuvat keskittymistä vaativaan yksilötyöskentelyyn. Neuvottelut, videoneuvottelut ja tiimipalaverit taas hoituvat minineuvottelutiloissa, jotka toteutetaan tarpeen mukaisille henkilömäärille sopivina. Yksityisyyttä vaativat puhelut voi hoitaa häiriöttä puhelinhuoneissa. Hyvä ääneneristävyys, akustiikka ja valoisuus tekevät tiloissa työskentelystä miellyttävää.

Yksi vaihtoehto on sijoittaa yksittäisiä minitiloja eri puolille toimistoa. Tiloista voidaan myös koostaa tyylikkäitä ryhmiä esimerkiksi eri tarkoituksiin soveltuvia tiloja yhdistelemällä. Ja koska vain muutos on pysyvää, minitilat toteutetaan moduulirakenteisina. Sen johdosta niitä voidaan helposti ja nopeasti muunnella tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Pidä hyvä, kehitä uutta

Koko toimistoa ei siis tarvitse muuttaa eikä hukata niitä elementtejä, jotka avokonttorissa työskentelyssä koetaan positiivisiksi. Vapaamuotoisempi työskentely voi edelleen tapahtua avoimemmassa tilassa. Mutta sen rinnalle voi luoda nykyiseen toimistoon uusia ja edustavia pienempiä tiloja, jotka parhaalla mahdollisella tavalla tukevat työssä viihtymistä ja tuottavaa tekemistä. Juuri sehän on toimivan toimistotilan tarkoitus.

Tutustu minitiloihin:

Neuvottelu ja vetäytymistilat
Puhelinhuoneet

Avokonttori turvallisemmaksi järjestelmäväliseinillä

Meneillään oleva koronapandemia asettaa uusia vaatimuksia työtiloille nyt ja tulevaisuudessa. Avokonttorit ja niissä lähekkäin sijoitetut työpisteet mahdollistavat tautien helpomman leviämisen työyhteisöissä. Avokonttoreista on siirrytty toistaiseksi etätöihin, mutta moni kaipaa jo takaisin toimistolle muiden ihmisten pariin. Jotta työskentely toimistolla etätyön sijaan on jatkossa mielekäs vaihtoehto, tulee työtilojen turvallisuuteen kiinnittää huomiota aivan uudesta näkökulmasta.

Erillisiä turvallisia tiloja

Avoimiin tiloihin voidaan helposti luoda muuttuneen tarpeen mukaisia uusia ja turvallisia tilaratkaisuja muuntojoustavilla järjestelmävälisenillä. Koska järjestelmäseinät ulottuvat lattiasta kattoon saakka, ne muodostavat toisistaan täysin erillisiä ja turvallisia työtiloja. Järjestelmäseiniä voidaan käyttää myös tilanjakajina, jolloin työpisteitä voidaan sijoittaa tiloissa vapaammin turvavälit huomioiden.

Tiloja yksilötyöskentelyyn ja kohtaamisiin

Järjestelmäväliseinillä luot avokonttoriin nopeasti erillisiä yhden henkilön työhuoneita, tiloja ryhmätyöskentelyyn sekä näyttäviä neuvottelutiloja suuremmalle osallistujamäärälle. Voit myös tehdä toimistosta tartuntojen kannalta turvallisemman rajaamalla ulkopuolisten henkilöiden vierailut heitä varten erikseen luotuihin tapaamistiloihin. Näin vierailijat eivät kulje koko toimiston läpi saapuessaan tapaamisiin.

Nopea asennus ja helppo muunneltavuus

Järjestelmäseinät valmistetaan aina yksilöllisesti kohteen vaatimusten perusteella. Seinäelementit rakennetaan valmiiksi jo tehtaalla, jolloin asennus on kohteessa nopeaa ja pölytöntä, eikä siitä aiheudu juurikaan haittaa toimiston normaalille käytölle. Jos muutostarpeita tulee, tehtyjä tiloja on helppo muunnella ja tarvittaessa seinäelementit voidaan siirtää nopeasti toiseen paikkaan.

Tyylikkäät ääntä eristävät järjestelmäväliseinät valmistetaan lasi- tai umpirakenteisina, ja puitteiltaan asiakkaan toivomusten mukaan sävytettyinä ja varusteltuina.

Kiinnostuitko?

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin toimitilaratkaisuja koskeviin kysymyksiisi.

Voit soittaa meille numeroon:
+358 10 277 6500

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@hslgroup.fi