Alumiinilasiseinät

Tyylipuhdas alumiini

Alumiini antaa väliseinille oman ainutlaatuisen ilmeen. HSL-alumiinilasiseinän valtteja ovat erittäin korkealuokkainen työn laatu, tarkka mitoitus ja runsas valikoima pintavaihtoehtoja. Tutustu tarkemmin.

Elementit mittojen mukaan

Alumiinivälisenä suunnitellaan ja valmistetaan 34×38 mm alumiiniprofiilista toiveittesi kokoisina ja muotoisina elementteinä. Myös jaotukset saat juuri sellaisena kuin tarvitset. Elementit on lisäksi erittäin helppo asentaa ja vaivaton siirtää tilatarpeiden muuttuessa.

Runsaasti pintavaihtoehtoja

Alumiinin kumppaniksi on tarjolla mm.

 • Lasi (6, 8 ja 10 mm)
 • Melamiini
 • PVC-levy
 • Maalattu MDF ja viilutetut levyt
 • Kangaspäällysteiset paneelit
 • Elementteihin voidaan myös kiinnittää sälekaihtimia, rullaverhoja, köysiä jne.

Ovet ja pintakäsittely

Alumiiniseiniin asennetaan useimmiten liukuovia, mutta myös kääntö- ja saranaovet ovat mahdollisia. Alumiiniprofiili on saatavana luonnonväriin anodisoituna tai jauhepolttomaalattuna RAL-värikartan mukaisesti.

Alumiiniprofiilit on saatavana myös Decoral-käsiteltyinä, jossa profiili jauhepolttomaalataan RAL-värikartan mukaisesti ja pinnoitetaan puunsyykuvioinnilla. Valikoimassa on useita eri puunsävyjä.

Ääneneristävyys

Liukuovi vaihtoehdoille löytyvät testatut rakenteet arvoille Rw33dB ja Rw37dB. Lasit valitaan aina projektin vaatimusten mukaisiksi.

Asennus

Kuten kaikki HSL-järjestelmäväliseinät, myös HSL-alumiinilasiseinät toimitetaan juuri ajallaan ja asennetaan avaimet käteen -periaatteella. Asennus tehdään valmiin lattian päälle tehtaalla valmiiksi kootuista elementeistä. Asennus voidaan tehdä myös seinäkeratkaisuna, jolloin seinät jäävät ylhäältä avonaisiksi.

Tuotenimi ja takuu

HSL ALU 92
Takuuaika 2 vuotta

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.