Puhelinhuoneet / puhelinkopit

Keskittymistä vaativaan työskentelyyn

Avotoimistossa on monia hyvä puolia kuten helppo kommunikointi, mutta toisinaan tarvitaan rauhallista tilaa missä ympäristön äänet eivät häiritse keskittymistä. Näitä tilanteita varten HSL on kehittänyt omat mallinsa puhelinhuoneista (ns. puhelinkopit), joista esittelemme nyt erittäin toimivan perusmallin. Tutustu myös äänieristettyihin minineuvottelutiloihin.

Toimivuus ja akustiikka etusijalla

Mielestämme puhelinhuoneen tulee olla tarpeeksi tilava, jotta siellä voi mukavasti istua alas työvälineiden kanssa tai pitää vaikkapa kahdenkeskistä palaveria. Lisäksi tilassa on oltava miellyttävä akustiikka ja ilmanvaihto sekä valaistus, ja myös ulos on nähtävä kunnolla. Asiakkaillamme on kuitenkin erilaisia tarpeita joten suunnittelimme huoneen seinämallistomme vakioelementeillä, näin ollen tila voidaan muokata helposti ja kustannustehokkaasti suuremmaksi tai pienemmäksi – tai esimerkiksi lisätään tai vähennetään lasipinnan määrää.

Vakiomalli

Puhelinhuoneemme on siis tarpeiden mukaan skaalautuva, mutta valintaa helpottamaan tarjoamme vakiomalliamme. Huone toimitetaan omalla lattialla ja katolla sekä itsenäisellä ilmastointilaitteella, joka voidaan jättää pois mikäli tila halutaan liittää rakennuksen ilmanvaihtoon. Monesti omalla katolla oleva pienikin tila on myös palosuojattava, jolloin yleisin tapa on liittää se rakennuksen sprinkler-järjestelmään. Tilassa on myös vakiona lattiamatto, akustiikka katossa ja takaseinällä, valaistus liiketunnistimella sekä tietenkin valmis putkitus sähkön ja datan syötöille. Toimitamme puhelinhuoneen “avaimet käteen” pakettina lopulliseen asennukseen asti, ja halutessasi myös tekniikan (ilmastointi, palosuojaus, sähköt) koordinointi onnistuu puolestamme kiinteistön kanssa.

Tekniset tiedot ja materiaalit

Mitat: leveys 2,58m, syvyys 1,68m, sisäkorkeus 2,1m,
Vapaa korkeus ilman omaa ilmastointilaitetta 2,19m / laitteen kanssa 2,39m
Lasiseinät HSL puulasiseinä maalatulla mäntykarmilla, lasi kirkas karkaistu Rw 38 dB
Umpiseinät ja katto HSL elementtiseinä, valkoinen pp pinta, Rw 37 dB
Ovi 9/21M vakiovalkoinen, RT karmilla, Rw 38 dB
Matto Desso Pallas
Akustiikkaelementit Ecophon

Esitteet

Lataa neuvottelutilat ja puhelinhuoneet esite

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.