Itsedesinfioituva fotonit pinnoite

Itsedesinfioituva pinnoite ovien vetimiin

HSL Group toimittaa jatkossa kaikki omat oviratkaisut itsedesinfioituvilla vetimillä. Tavoite on tarjota asiakkaille helppo ja tehokas ratkaisu ovien kosketuspintojen hygienian hallintaan.

Ovien vetimet käsitellään Fotonit®-valokatalyysipinnoitteella, jolla parannetaan kosketuspintojen turvallisuutta ja torjutaan vetimien kautta leviäviä taudinaiheuttajia asiakkaiden tiloissa. Täysin kemikaalittoman pinnoitteen avulla huolehditaan vetimien hygieniasta myös siivouskertojen välissä.

Fotonit-pinnoitekäsittely on mahdollista toteuttaa myös HSL Groupin aiemmin toimittamien vedinratkaisujen yhteyteen.

Satsaus pintahygieniaan tuo säästöjä sairauspoissaoloissa

Yli puolet infektioista leviää pintojen kautta, mikä tekee kosketuspintojen turvallisuudesta erittäin kriittisen tekijän tartuntatautien leviämistä tarkastellessa. Sen lisäksi, monet taudinaiheuttajat eivät poistu pinnoilta perinteisten puhdistusmenetelmien avulla. Pintojen desinfiointi on kallista, mutta desinfioimatta jättäminen tulee sairauspoissaolojen kautta vielä kalliimmaksi. Itsedesinfioituva Fotonit®-pinnoitus auttaa ratkaisemaan tämän ongelman.

Ovien kosketuspinnat eivät toimi enää tartuntatautien levittäjinä, sillä Fotonit®-valokatalyysipinnoite tarjoaa pitkäaikaisen, turvallisen ja kestävän suojan terveydelle. Satsaus vedinten pintahygieniaan tuo säästöjä sairauspoissaoloissa

Ovien kosketuspinnat eivät toimi enää tartuntatautien levittäjinä, sillä Fotonit®-valokatalyysipinnoite tarjoaa pitkäaikaisen, turvallisen ja kestävän suojan terveydelle. Satsaus vedinten pintahygieniaan tuo säästöjä sairauspoissaoloissa.

Ekologinen kemikaaliton ratkaisu

Itsedesinfioituvat ovien vetimet edistävät terveyttä sekä hyvinvointia, ja ovat myös ekologisia, koska ne tarjoavat puhtaampia kosketuspintoja ilman kemikaaleja, hyödyntäen nykyaikaista teknologiaa myrkkyjen sijaan.

Fotonit® pinnoituksen toiminta perustuu valon avulla käynnistyvään kemialliseen reaktioon, jossa vapautuvat happiradikaalit reagoivat vetimien pinnalla olevien mikrobien kanssa tuhoten ne. Pinnoitus tappaa yli 98 prosenttia yleisistä ja tutuista bakteereista ja viruksista, kuten korona- ja norovirukset sekä coli-, listeria- ja salmonellabakteerit. Pinnoituksen toimintaa on tutkittu vuosia ja se on täysin turvallinen ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntuntijoihimme ja kysy lisää.

Fotonit® pinnoitteen esite

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.