KPY Novapolis Kuopio

HSL puulasiseinät parikääntöovilla Novapolis

Novapolis toimii Kuopion alueen osaamisen, kehittämisen ja kansainvälistymisen solmukohtana, jossa ihmiset ja yritykset kohtaavat. Sen tiloissa toimii noin 200 asiakasyritystä ja -yhteisöä. Osaajien kaupungiksi kutsuttu Novapolis tarjoaa asiakasyrityksilleen modernit toimitilat, kokoustilat, edustustilat, koulutustilat sekä muut toiminnan tukipalvelut.

Monipuoliset ja nykyaikaiset tilaratkaisut järjestelmäväliseinillä

Novapoliksesta löytyy suuri määrä erilaisia tiloja joiden helppo muunneltavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan on ensisijaisen tärkeää. Muutosten täytyy tapahtua tiukassa aikataulussa ja häiritä mahdollisimman vähän. tilojen käyttöä. Siksi tilojen toteutuksessa käytettiin HSL Groupin kotimaisia järjestelmäväliseiniä, joiden ansiosta tilojen muuntelu on nopeaa ja pölytöntä.

Jokainen kohteeseen toimitettu järjestelmäväliseinä valmistettiin mittatilaustyönä asiakkaan suunnitelmien mukaisesti materiaaleja ja pintakäsittelyä myöden. Näin luotiin visuaalisesti ympäristön kanssa yhteensopivia ja juuri käyttötarpeen mukaisia tilakokonaisuuksia.

Kohteeseen toimitettiin umpiväliseiniä, puulasiseiniä, alumiinilasiseiniä, älylasiseiniä sekä niihin liitettyjä ovikokonaisuuksia liukulasiovilla ja kääntöovilla. Oviympäristöjen yhteyteen toimitettiin asiakkaan suunnitelmien mukaiset sähköpielet ja ovien yläelementit.

Toimitettujen seinien ja ovien ääneneristävyys toteutettiin vastaamaan asiakkaan tilakohtaisia vaatimuksia. Kukin tila takaa käyttäjilleen työrauhan ja toisaalta tiloissa käytävien keskustelujen yksityisyyden. Älylaseilla varustetut työtilat muuntuvat myös näkyvyyden osalta yksityisiksi helposti vain nappia painamalla.

Tässäkin kohteessa toimitusvarmuus ja aikatauluissa pysyminen on asiakkaan toiminnan kannalta keskeistä. Kaikki asiakkaan tilaamat tuotteet toimitettiin ja asennettiin kohteeseen sovittuina ajankohtina omien ammattiasentajiemme toimesta. HSL Group vastaa myös toimitettujen tuotteiden ylläpito ja muutostöistä asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

Tutustu oheiseen kohteen esittelyvideoon