LähiTapiola Järvenpää

HSL siirtoseinat ja puulasiseinat LahiTapiola

LähiTapiola muuntuu vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi, jonka tavoitteena on pysyä ihmisen mukana syntymättömästä lapsesta aina ihmisiän loppuun saakka. Strategiauudistuksen myötä uudistettiin myös LähiTapiolan Sampotalossa sijaitseva Järvenpään konttori.

Uusien tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakaskokemukseen ja työhyvinvointiin. Lopputuloksena syntyivät modernit ja erittäin tyylikkäät tilat, joissa käytettiin paljon järjestelmäväliseiniä muuntojoustavuuden takaamiseksi. HSL Group toimitti Järvenpään elämänturvataloon sisäseinäratkaisut käyttövalmiiksi paikoilleen asennettuna. Kaikki järjestelmäseinät ja liukulasit valmistettiin Suomessa asiakkaan tiloihin räätälöitynä kokonaisuutena.

Neuvottelu- ja kahviotilat luotiin puulasiseinillä, jotka varustettiin suurilla, lattiasta kattoon ulottuvilla laseilla. Lasien pystysaumat toteutettiin karmittomina joka mahdollistaa laajan yhtenäisen lasipinnan. Seinien puitteet, lisäosat ja seiniin liitetyt kääntöovet sävytettiin asiakkaan suunnitelmien mukaisilla väreillä. Puulasiseinän ääneneristävyys on Rw39dB ja kääntö-ovissa Rw35dB.

Neuvottelutilojen yhteyteen toimitettiin myös HUFCOR siirtoseiniä, joilla suurempia tiloja voidaan nopeasti ja helposti jakaa pienempiin ääntä osastoiviin osiin. Siirtoseinät toteutettiin vaalealla melamiinipinnoitteella viimeisteltynä ja seiniin integroidulla kääntö-ovilla varustettuna, jotta kulku tilasta toiseen on tarvittaessa vaivatonta. Siirtoseinät tiivistyvät kaikkien elementtien osalta sitä ympäröiviin rakenteisiin joka takaa erinomaisen ääneneristävyyden. Kohteeseen toimitettujen siirtoseinien ääneneristävyys onkin Rw48dB.

Asiakasneuvottelutilat sekä yksilötyöskentelyyn tarkoitetut tilat toteutettiin tyylikkäillä alumiinilasiseinillä ja niihin liitetyillä liukulasiovilla. Seinien ja liukulasien tummaksi sävytetyt sirot puitteet, laajat lasiaukot sekä laadukkaat heloitukset antavat rakenteelle tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Laajat lasipinnat tuovat jaettuihin tiloihin valoa ja mahdollistavat tehokkaan tilankäytön avaruuden tunteesta tinkimättä. Asiakaskeskusteluiden yksityisyyden sekä työrauhan takaamiseksi myös näissä tiloissa huomioitiin hyvä ääneneristävyys, joka on koko rakenteelle Rw33dB. 

HSL Groupin ammattilaiset vastaavat seinien ja ovien ylläpito- ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan.

Kohteen siirtoseinien esittelyvideo

YouTube player