OOPS Espoo toimitilaratkaisut

HSL Järjestelmäväliseinät OOPS Espoo atrium

Espooseen avattiin kokonainen uusi elävä kaupunginosa työnteolle, kaupalle, asumiselle, viihteelle ja elämyksille. OOPS rakentuu hyvinvointiarkkitehtuurin lähtökohdista ja luo pohjan kansainväliselle ekosysteemille. Kohde profiloituu kohtaamisten keitaaksi jossa hyvinvointi ja luonto tukevat nykyisen liikkuvan työelämän tarpeita.

OOPS´siin on haluttiin luoda tiloja, joissa ihmisten on helppo hakeutua toistensa pariin. Tavoite on rakentaa kansainvälistä ammattilaisten yhteisöä, jossa suuret ja pienet yritykset voivat luontevasti tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa, ja houkutella edelläkävijöitä eri aloilta kehittämään uusia innovaatioita mm. kohteen yhteisiin Lab-tiloihin. Yrityskohtaisiin toimitilatarpeisiin OOPS tarjoaa moderneja toimistotiloja kaikilla tarvittavilla palveluilla.

HSL Group valmisti kohteeseen muuntojoustavat kotimaiset järjestelmäväliseinät, joita hyödynnettiin yleistiloissa ja toimistokerroksissa. Ensimmäiseen kerrokseen ja aulan atriumiin toteutettiin lasiseiniä muuhun kokonaisuuteen yhteensopivasti sävytetyin puukarmein. Toimistokerroksissa lasiseinillä luotiin erillisiä valoisia työhuoneita sekä neuvottelutiloja.

Toimistotiloissa lasiseinät toteutettiin alumiinilasiseininä vaaleiksi sävytettyillä puitteilla. Seinien yhteyteen toimitettiin visuaalisesti yhteensopivat oviratkaisut ja muut rakenteet. Neuvottelutiloissa käytettiin puulasiseiniä, jotka on viimeistelty arvokkuutta tuovalla mattalakatulla tammiviilulla. Näiden kumppaniksi toimitettiin asiakkaan suunnitelmien mukaisesti pintakäsitellyt ovet, sähköpielet ja muut rakenteet.

Työhuoneiden ja neuvottelutilojen lattiasta kattoon yltävät lasiseinät rakennettiin välikarmittomina, jolla saatiin paljon yhtenäistä ja näyttävää lasipintaa käytäville päin. Lasiseinät ja muut toimitetut rakenteet eristävät ääntä erittäin tehokkaasti (Rw39dB) joka takaa tilojen käyttäjille työrauhan ja neuvotteluiden yksityisyyden.

Muuntojoustavien väliseinien johdosta tilamuutosten toteuttaminen tulevaisuuden muuttuvien tarpeiden mukaisesti helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvittavat tilamuutokset toteutetaan HSL Groupin kokeneiden ammattilaisten toimesta.