Viria Lahti

Viria Lahti Hsl alumiinilasiseinät

Virian Lahden toimipisteen uudistus

 

Yritysturvallisuuden palveluihin erikoistuneen Virian Lahden toimipisteeseen haluttiin luoda uusia tyylikkäitä työpisteitä, jotka mahdollistavat tarvittaessa keskittymisen vaativaan työskentelyyn. Lähtökohta muutostyölle oli korkea ja täysin avonainen tila, jossa luonnonvaloa oli tarjolla rajoitetusti.

Uudet työpisteet toteutettiin rivimuotoisina kokonaisuuksina HSL Groupin ääntä eristävillä järjestelmäväliseinillä. Työpisteiden väliset seinät ovat umpirakenteisia joka tuo yksilötyöskentelyyn sopivasti yksityisyyttä. Yleisiin tiloihin päin olevat seinät taas ovat kokonaan lasia ja tuovat mukavasti avoimuutta ja valoa työpisteisiin.

Lasiseiniksi valittiin karmeiltaan mustaksi pinnoitetut alumiinilasiseinät ja niihin liitettiin visuaalisesti yhteensopivat liukulasiovet. Leveät liukulasit mahdollistavat laajat oviaukot ja siten yhteinäisen tilan tunnetta ovien ollessa avoinna. Kaikki järjestelmäseinät ja liukulasit valmistettiin Suomessa asiakkaan tiloihin räätälöitynä kokonaisuutena.

Muuntojoustavien ratkaisujen johdosta tilojen muuntelu tulevaisuuden tarpeiden mukaan on helppoa ja pölytöntä. HSL Groupin ammattilaiset vastaavat seinien ja ovien ylläpito- ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan.