HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.

Opetustilat uudelleen käytettävillä järjestelmäväliseinillä

Uusien tilaratkaisujen toteuttamisessa hyödynnettiin HSL Groupin kotimaisia järjestelmäväliseiniä. Avonaisemman opetustilan- ja luokkahuoneiden umpiseinät toteutettiin HSL Groupin umpielementtiseinillä. Luokkahuoneiden umpielementtiseinien pintamateriaalina käytettiin valittuihin väreihin sävytettyä ja paloa hidastavaa mdf-levyä.

Kunkin luokkahuonerakennuksen käytävänpuoleinen seinä toteutettiin suuret lasielementit sisältävillä puulasiseinillä, joilla saavutettiin paljon lasipintaa ja esteetön näkyvyys tilasta toiseen. Lasiseinät eristävät tehokkaasti ääntä (Rw42dB) ja takaavat rauhallisen ympäristön opiskeluun ja opettamiseen. Lasiseinien puitteet ovat lakattua mäntyä.

Lasiseinien yhteyteen toimitettiin myös seinien umpiosat, joilla toteutettiin mm. luokkahuonerakennusten päätykolmiot. Umpiosien pintamateriaalina on käytettiin mäntyviilulevyä, jolla saatiin seinäkokonaisuudelle tyylikäs ja yhtenäinen ilme. Seinien yhteyteen toimitettiin myös muuhun rakenteeseen yhteensopivat kääntö-ovet ja ovien sähköpielet. Samoja ovia hyödynnettiin myös kohteen muiden tilojen yhteydessä. Myös kaikki ovirakenteet ovat tehokkaasti ääntä eristäviä.

Lopputuloksena entiseen liiketilaan syntyi viihtyisä ja persoonallinen tilakokonaisuus opetukseen ja oppimiseen. Tilaratkaisuissa hyödynnettyjä ekologisia seinä- ja ovirakenteita voidaan tarpeen mukaan muunnella ja käyttää uudelleen.

Kaikki HSL Groupin tuotteet toimitetaan aina valmiiksi paikalleen asennettuina. HSL Groupin ammattilaiset vastaavat seinien ja ovien ylläpito- ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan.

Kiinnostuitko?

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin toimitilaratkaisuja koskeviin kysymyksiisi.

Voit soittaa meille numeroon:
+358 10 277 6500

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@hslgroup.fi