HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.

Muuntojoustavat tilat kotimaisilla lasiväliseinillä

Osa sisäseinärakenteista toteutettiin korkeilla laseilla varustetuilla puulasiseinillä, joilla muodostettiin tiloja oppimiseen ja pienryhmätoimintaan. Korkeiden lasiseinien ansiosta näkyvyys tilasta toiseen säilyy esteettömänä joka helpottaa arjessa valvontaa ja tekee tiloista valoisia sekä avaran tuntuisia. Puulasiseiniä hyödynnettiin myös lisäämään käytävien valoisuutta. Seinät toimitettiin vaaleaksi sävytetyillä tai lakatuilla puukarmeilla asennuskohteesta riippuen.

Uusia tiloja muodostettiin myös korkeilla alumiinilasiseinillä, joiden puitteet sävytettiin vaaleisiin ympäröiviin pintoihin sopiviksi. Pienempiä tiloja muodostettiin alumiinilasiseinän ja liukulasioven yhdistelmillä, jolloin saavutettiin suuri yhtenäinen lasipinta käytävälle päin. Alumiinilasiseinillä toteutettiin myös suurempia tiloja, joista löytyy laajoja yhtenäisiä lasiseiseinäpintoja. Kohteen toimistohuoneiden yhteyteen toimitettiin myös liukulasiluukkuja vaaleiksi sävytetyillä alumiinikehyksillä.

Lasiseinien yhteyteen toimitettiin visuaalisesti yhteensopivat seinien umpiosat, ovien yläpuoliset lasielementit ja ovet, tilakohtaisesti suurilla lasiaukoilla varustettuina tai umpiovina. Toimitetut rakenteet sopivat tyylikkäästi kohteen muuhun, paljon puuta ja vaaleita sävyjä hyödyntävään sisustukseen.

Kaikki lasiseinäratkaisut valmistettiin kunkin tilan mittojen mukaan. Seinät, seinien umpiosat ja ovet toimitettiin tilakohtaisten ääneneristävyysvaatimusten mukaisina, millä taataan rauhallinen ympäristö opettamiseen ja oppimiseen.

Uudelleen käytettävät kotimaiset järjestelmäseinät ovat elinkaareltaan kestävä ja ekologinen ratkaisu väliseinärakenteiksi. HSL Groupin ammattilaiset vastaavat seinien ja ovien ylläpito- ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan. Kaikki HSL Groupin tuotteet toimitetaan aina valmiiksi paikalleen asennettuina.

Kiinnostuitko?

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin toimitilaratkaisuja koskeviin kysymyksiisi.

Voit soittaa meille numeroon:
+358 10 277 6500

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@hslgroup.fi