HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.

Valoisat ja tehokkaasti ääntä eristävät työtilat vaativaan ympäristöön

Osa henkilökunnan työtiloista erotettiin yleisistä tiloista korkeilla, lattiasta kattoon ulottuvilla puulasiseinillä sekä ovien päälle toteutetuilla lasielementeillä. Lasiseinien vaaleiksi sävytetyt mäntykarmit sopivat rakennuksen puuta ja kodinomaisuutta hyödyntävään sisustukseen ja liittyvät tyylikkäästi seinien yhteyteen asennettuihin lasiaukollisiin kääntö-oviin. Työhuoneiden väliset seinärakenteet toteutettiin vaaleiksi maalatuilla umpiseinäelementeillä.

Henkilökunnan työskentelytiloja toteutettiin myös neliön muotoon vierekkäin rakennetuilla huoneilla, jotka on erotettu toisistaan suurilla puulasiseinillä ja niihin liitetyillä suurilla alumiiniliukulasiovilla. Rakenne mahdollistaa esteettömän näkyvyyden ja helpon kulun tilasta toiseen. Samoja puulasiseiniä ja liukulasiovia hyödynnettiin myös erottamaan neuvottelu- ja työtiloja yleisistä aulatiloista. Alumiiniset liukuovien kiskot ja karmit on pinnoitettu Decoral-käsittelyllä, joka antaa niille puuta jäljittelevän ja muuhun rakenteeseen yhteensopivan ulkoasun.

Seinärakenteiden ja liukulasien ääneneristävyys toteutettiin kohteen vaatimusten mukaisina jolla taataan sekä asiakkaiden yksityisyys että työrauha henkilökunnalle. Koska kaikki toimitetut väliseinäratkaisut ovat muuntojoustavia, on mahdolliset muutostarpeet tilojen osalta toteutettavissa nopeasti ja pölyttömästi.

Uudelleen käytettävät kotimaiset järjestelmäseinät ovat elinkaareltaan kestävä ja ekologinen ratkaisu väliseinärakenteiksi. HSL Groupin ammattilaiset vastaavat seinien ja ovien ylläpito- ja muutostöistä, asiakkaan niin halutessa, kohteen koko elinkaaren ajan. Kaikki HSL Groupin tuotteet toimitetaan aina valmiiksi paikalleen asennettuina.

Kiinnostuitko?

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin toimitilaratkaisuja koskeviin kysymyksiisi.

Voit soittaa meille numeroon:
+358 10 277 6500

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@hslgroup.fi