HSL Group
Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen paperilla, mutta vaativa käytännössä.
Vastuullisuus
Elinkaariajattelu on keskeinen osa koko palvelukonseptiamme.
Yhteystiedot
Yhteystietomme ja laskutusuosoitteemme.
Esittelyvideot
Videoita toteuttamistamme kohteista sekä tuotteidemme mahdollistamista tilaratkaisuista.
Ideoita suunnittelun tueksi
Ideoita työympäristön kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen.
Materiaalipankki
Kaikki ladattavat materiaalit kootusti yhdessä kätevässä paikassa.
Muutospalvelu
HSL Muutospalvelu on keskeinen osa asiakkaillemme tarjoamaa palvelukonseptia.
Asuntoratkaisut
Kaikki HSL-seinät soveltuvat seinäratkaisuiksi myös yksityistiloihin.
Asennus
Tutustu miten ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa väliseinäelementit.
14.5.2024 -Ajankohtaista

Toimiston lasiseinät ovat modernin työympäristön kulmakivi

Lasiseinät ovat nousseet keskeiseksi elementiksi modernin toimistotilan suunnittelussa. Kun toimistoihin toteutetaan toisistaan erillisiä yksilö- ja ryhmätyötiloja, voidaan läpinäkyvillä seinäpinnoilla tuoda tiloihin avokonttorimaista yhteisöllisyyden tuntua. Lisäksi toimiston lasiseinät mahdollistavat helpon havainnoinnin eri tilojen välillä, on esimerkiksi helppo havaita onko tavoiteltu henkilö työhuoneessaan tai katsoa mikä neuvottelutila on vapaana.

Kiinteät tai liikuteltavat lasiseinät eivät ainoastaan tarjoa käytännöllistä ratkaisua suurempien tilojen jakamiseen, vaan ne lisäävät myös tilojen tyylikkyyttä. Seinät voivat olla modernin minimalistisia tai korostaa yrityksen brändiä ja identiteettiä, esimerkiksi niihin toteutettujen grafiikoiden ja teippausten avulla. Järjestelmäseininä toteutettuina, lasiseinäkokonaisuuksia voidaan myös helposti muunnella muuttuvien tarpeiden mukaan.

Toimiston lasiseinät edistävät tuottavuutta ja hyvinvointia

Tyylikkään ja modernin ulkoasun lisäksi, lasiseinillä voidaan myös edistää työntekijöiden tuottavuutta ja hyvinvointia. Niiden avulla luonnonvalo voi virrata vapaasti tilasta toiseen, mikä parantaa työntekijöiden mielialaa ja energiatasoja. Tämä tyypillisesti edistää myös työyhteisön sisäistä yhteistyötä sekä yleistä viihtyvyyttä työpaikalla.

Miksi valita lasiseinät?

Kun tavoitellaan käytännöllistä ja nykyaikaista toimistotilaa, lasiseinät ovat sen suunnittelussa keskeisessä roolissa. Niiden avulla voi helposti uudistaa aiemmin toteutettujen työympäristöjen ilmettä ja toimivuutta, tai toteuttaa täysin uusia upeita tilakokonaisuuksia. Lasiseinät voidaan toteuttaa täyslasiseininä, tai karmeiltaan ympäröiviin rakenteisiin yhteensopiviksi sävytettyinä puu– ja alumiinilasiseininä.

Lasiseinät tarjoavat tilaan sopivan tasapainon avoimuuden ja yksityisyyden välillä, ja niillä voidaan toteuttaa houkuttelevia työskentely-ympäristöjä, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyisiin työskentelyn tarpeisiin.