Äänieristetyt neuvottelutilat / minineukkarit

Vetäytymistiloja keskittymistä vaativaan työskentelyyn

Avotoimistossa on monia hyvä puolia kuten helppo kommunikointi, mutta välillä asiakaskohtaamisiin ja keskittymistä vaativiin tehtäviin tarvitaan myös rauhallista ja yksityistä tilaa. Näitä tilanteita varten kehitimme minitilaratkaisut, joilla avokonttoriin luodaan tyylikkäitä äänieristettyjä minineukkareita ja suurempia neuvottelutiloja yksilö- ja ryhmätyöskentelyn tarpeisiin. Tutustu myös puhelinhuoneisiin.

Toimivuus ja akustiikka etusijalla

Neuvotteluhuoneen tulee olla tarpeeksi tilava, jotta siellä voi mukavasti istua alas työvälineiden kanssa ilman ahtauden tunnetta. Lisäksi tilassa on oltava miellyttävä akustiikka, tehokas ilmanvaihto joka pitää ilman raikkaana sekä hyvä valaistus. Tilan tulee olla koostaan huolimatta avaran tuntuinen ja ulos on nähtävä kunnolla.

Asiakkaillamme on erilaisia tarpeita, joten suunnittelimme neuvotteluhuoneet seinämallistomme vakioelementeillä. Näin ollen tila voidaan muokata helposti ja kustannustehokkaasti suuremmaksi tai pienemmäksi – tai esimerkiksi lisätä tai vähentää lasipinnan määrää.

Äänieristettyjen neuvottelutilojen vakiomallit

Äänieristettyjä neuvottelutiloja toteutetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisina kokonaisuuksina, mutta valintaa helpottamaan esittelemme joitain vakiomallejamme.

Neuvottelutilat toimitetaan omalla lattialla ja katolla sekä itsenäisellä ilmastointilaitteella, joka voidaan jättää pois mikäli tila halutaan liittää rakennuksen ilmanvaihtoon. Monesti omalla katolla oleva pienikin tila on myös palosuojattava, jolloin yleisin tapa on liittää se rakennuksen sprinkler-järjestelmään.

Neuvottelutiloissa on myös vakiona lattiamatto, akustiikkalevyt katossa ja takaseinällä, valaistus liiketunnistimella sekä tietenkin valmis putkitus sähkön ja datan syötöille.

Toimitamme neuvottelutilat “avaimet käteen” pakettina lopulliseen asennukseen asti, ja halutessasi myös tekniikan (ilmastointi, palosuojaus, sähköt) koordinointi onnistuu puolestamme kiinteistön kanssa.

Kahden tai neljän hengen minineukkarit

Mitat: 2 hengen neuvottelutila 250 x 170 cm, 4 hengen neuvottelutila 340 x 250 cm
Korkeus 230 cm + ilmanvaihtokone 30 cm
Moduulirakenteiset seinä- ja kattoelementit, Rw37dB tai Rw42dB. Maalattu pinta.
Ovi: 9×21, Rw37 tai 42dB, Rw37 saatavana myös lasiaukolla / liukulasilla
Laminoidut, ääntä eristävät turvalasit: Pilkington Optiphon 10,5Lp Rw39dB
Katolla säädettävä ilmanvaihtoyksikkö: 30–150 l/s, 108–540 m3/h.
Valaistus: seinävalaisin Wall Straight 300, 2 kpl, kattovalaisimelle varaus
Lattiamatto: Pallas, Desso
Katon akustiikkalevyt: Ecophon Focus SQ20, liimattuna
Seinän akustiikkalevyt: Ecophon Texona
Sähkö ja data: 230 v 50 Hz 10A (normaali valovirta), adsl-pistokkeet

Esitteet

Lataa neuvottelutilat ja puhelinhuoneet esite

 

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yritys

  Yhteyshenkilö

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Soita meille

  Saat lisätietoja ratkaisuistamme nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.